Första praktikdagen!

Allmänt / Permalink / 0
I morse plockade vår kontaktperson Vinicius upp oss utanför hotellet kl 7:30. Han berättade under bilresan vad vi skulle få göra under praktiken och det lät väldigt väldigt bra!
 
Under dagen har vi fått en introduktion av en anställd som heter Thaisa där hon berättade om och visade avdelningen och produktionen. Efter lunch fick vi mer information av två andra anställda om hur import/export fungerar här. Därefter hade vi så tur att en tjej som heter Camila hade fyllt år och bjöd oss på brasiliansk fika som ni kan se på bilden nedan.
 
Nu sitter vi och kollar igenom vår rapport som vi skriva under APL-perioden och ikväll ska vi ut och äta med en annan anställd som heter Mariana, det ska bli jättekul :)
 
Alla här behandlar oss jättebra och är jättehjälpsamma men flesta kan ingen eller lite engelska vilket blir en rolig blandning. Vi har även blivit inbjudna att äta i helgen med en tjej som också heter Camila, hon går Trainee programmet här och ska jobba två år här på Sandvik.
 
Allt som allt har vi fått ett jättebra intryck av vår praktikplats och ser framemot att tillbringa våra fyra veckor här!
 
 
Till top