Vilken dag!

Allmänt / Permalink / 0
Vi har hunnit med en hel del idag på praktiken i Mogi Guaçu, på förmiddagen Träffade vi Mariana (som vi även hade en mycket trevlig middag tillsammans med igår) som berättade om controllership.
 
På eftermiddagen träffade vi de ansvariga för EHS (miljö, hälsa och säkerhet) alltså Camila och Robson. Där kom vi efter ett tag in på sidospår när vi fick veta att det enorma trädet på området var ett mangoträd. Vi fick även provsmaka på en persika från gården vilket var mycket häftigt!
 
Vi ska be om att få ta bilder på det imorgon och någon bild på ett gigantiskt träd som har gigantiska frukter (Samma storlek som vattenmelon ungefär)
 
Vi har ett flertal middagar/luncher inplanerade med massa trevliga personer från avdelningen här som vi ser fram emot. Men det får ni veta mer om när det händer.
 
Här kommer bilder från dagen
 
 
 
 
Det här är från en bild från vår arbetsplats på Sandvik. 
 
 
 
Jättesöta cola-flaskor, 1 L finns det i dem.
 
 
Även denna från Sandvik.
 
 
Vår chaufför 
 
 
Japp, ännu en bild från Sandvik. Men det är så himla fina växter!
 
 
3.3 L Pepsi? Aldrig tidigare sett
 
 
 
 
Avslutningsvis har vi haft sådan tur att Mariana tog med sig jättegoda Brasilianska bakerser till mig och Moa idag. Den ena är med choklad och den andra är med kokosnöt.  ¡Obrigada, Mariana! :)
 
 
 Ps. Vi har övat på att säga "choklad" på svenska idag, det är tydligen svårt att säga ch-ljudet vilket ledde till många skratt. Efter ett tag gick det dock bättre och vi får se om det sitter imorgon. Vi själva har lärt oss några faser hittills och det verkar som att man förstår vad vi försöker säga. :)
 
 
Till top