Skridskobana i Brasilien?

Allmänt / Permalink / 0
Förlåt för det sena inlägget men vi hann inte skriva igår då vi kom hem sent! (varning för fotobomb i detta inlägg)
 
Igår började vi dagen med att gå och äta lunch på Mc donalds. Därefter på vägen hem såg vi två små sköldpaddor(!!) vid sjön bredvid vårt hotel, bra start på dagen helt enkelt.
 
Vid ett åkte vi till ett Zoo i Mogi Mirim med Papa, Ana, Felipe, Leandro, Ana och Felipes syster Luciana och hennes pojkvän. Vi såg massa djur som vi aldrig skulle kunna hitta i Sverige och vi älskade det!
 
Därefter åkte vi till ett köpcentrum i Campinas (en liten stad med circa en miljon invånare). Där handlade vi lite kläder från Zara och åt middag, Sanna åt sushi och Moa åt Pizza Hut. Men efter det hände det otroliga.. De hade en riktig skridskobana inne i köpcetrumet!! Vi kände oss som hemma och tog med Ana och Felipe för att åka lite, mycket skratt blev det då det var deras första gång ute på isen.
 
Vi blev riktigt nöjd med dagen och insåg under tiden att vi verkligen kommer sakna alla fina människor här, speciellt Papas familj som har tagit med oss på så många nya fantasktiska upplevelser!
 
 
Utanför Djurparken fick vi smaka på en dryck gjord nästan bara av naturlig sockerplanta, den var ganska söt om man säger så..
Här äter vi mat inne i Gallerian, Luciana och hennes pojkvän åkte hem innan men vi fick med oss de tre syskonens kusin istället!
Slutligen dagens höjdpunkt: Skridskoåkning! vi fick jättefina arm och knäskydd och hårnät såklart
Vi avslutade hela dagen med Starbucks
Namnet blev nästan rätt..
 
 Nu sitter vi på jobbet och ska försöka skriva på skolrapporten, vi har precis haft morgongympa som bestod av massage tåg, en riktigt skön morgon!
 
Till top