Brytna ben och äventyr i regnskogen

/ Permalink / 0
Igår kväll hände det som inte fick hända.. Ann bröt benet och fick föras till sjukhus på fastlandet med Moas mamma Monica. Eftersom Ann inte har lätt att röra på sig idag, bestämde hon sig att stanna kvar på fastlandet tills vi åker till rio imorgon. Monica kom tillbaka på eftermiddagen idag.

På grund av incidenten blev det bara vi och Tove kvar på ön på förmiddagen och eftersom vädret idag inte var på topp passade vi på att kolla in öns vandringsleder. 

Vi började med att gå till den närliggande stranden för att sätta oss ner och spela kort och yatzi. Till vår förvånad dyker en svensk kille upp som berättar att han har bott på Ilha Grande sen 90 - talet och har idag ett eget hotell på ön. Vi mös lite med hans hund Prinsessa innan vi besteg den "långa" vandringsleden upp i skogen, så vackert! Vi gick ungefär 30 minuter innan det börja regna och vi fick vända.

Senare på eftermiddagen kom Monica tillbaka och då passade vi på att bada lite, vi var ju ändå vid havet så lite regn skadar väl inte!

Snart ska vi ner till stranden och äta BBQ och fira Monicas 50 årsdag!


Till top